چاپ        ارسال به دوست

دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته:

دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بستری مناسب در جهت تقویت ارتباط با صنایع است

در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با صنایع استان کرمان نشستی با حضور رئیس و معاونان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان و رئیس، معاونان و مسئولین حوزه پژوهشی و جمعی از اعضای هیأت‌علمی و کارشناسان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، در مرکز همایش‌های دانشگاه برگزار شد

در این نشست دکتر حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته ضمن تشریح زیرساخت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه، ظرفیت‌های آن را در جهت ارتباط مؤثر با بخش‌های صنایع حائز اهمیت برشمرد.

رئیس دانشگاه با اشاره به وضعیت ارتباط دانشگاه‌ها و صنایع، بر برگزاری یک چنین نشست‌هایی به‌منظور تبادل اطلاعات و تجربیات که نهایتاً منجر به سرمایه‌گذاری در انجام طرح‌های عظیم خواهد شد تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: در این دانشگاه حضور اعضای هیأت‌علمی مجرب و دانشجویان توانمند و کوشا در مقطع تحصیلات تکمیلی و تجهیزات و زیرساخت‌های مرتبط، بستر مناسبی را برای تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه در جهت رفع موانع صنایع استان فراهم کرده است.

در ادامه دکتر امین باقی زاده رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی با اشاره به ساختار دانشگاه اذعان داشت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با داشتن سه عنصر پیشرفت مشتمل بر آموزش، پژوهش و فناوری یک مجموعه منحصربه‌فرد است.

رئیس پژوهشگاه عنوان کرد: تلاش‌های زیادی در راستای تقویت حوزه صنعت با دانشگاه صورت گرفته است. وی تصریح کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر توسعه کشور در راستای تولید مبتنی بر دانش حرکت کرده است. دکتر باقی زاده با اشاره به نام‌گذاری سال 1401 به نام تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین توسط مقام معظم رهبری اذعان داشت: این نام‌گذاری تأکیدی بر تلاش همگانی در جهت درک جایگاه پژوهش و فناوری در راستای تولید مبتنی بر دانش است و انشا الله در این مسیر شاهد پیشرفت و توسعه کشور درهمه عرصه‌ها باشیم. وی اعلام کرد: در این راستا در سال گذشته 52 طرح پژوهشی بیرونی در حوزه ارتباط با صنعت دانشگاه تصویب و اجرایی شده است.

این مقام مسئول با اعلام اختصاص رشد حدوداً 11 درصدی برای صنایع و معادن در برنامه‌های توسعه کشور عنوان کرد: استان کرمان ازنظر ذخایر صنعتی و معدنی در کشور حائز رتبه است و در حوزه سرمایه‌گذاری در سطح استان اقدامات بسیار خوبی انجام‌شده است و می‌طلبد که در حوزه بهره‌وری نیز با توجه به اعتبارات خوبی که امسال برای آن در نظر گرفته‌شده است، دانشگاهیان نقش محوری و بسزایی را در این زمینه ایفا کنند.

در ادامه نشست گزارشی از وضعیت بودجه‌های مصوب دستگاه‌های اجرایی استان و همچنین مشوق‌های مصوب برای صنایع و معادن جهت انجام طرح‌های مشترک با دانشگاه‌ها توسط مهندس حسینی نژاد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان ارائه گردید. اختصاص مستقیم و غیرمستقیم حدوداً هشت هزار میلیارد تومان از منابع مختلف برای راه‌اندازی معادن و صنایع نیمه فعال، افزایش راندمان تولید و افزایش بهره‌وری از دیگر مواردی بود که در این نشست توسط مهندس حسینی نژاد تشریح گردید.

در پایان نشست بحث و تبادل‌نظر پیرامون مسائل مطرح‌شده صورت پذیرفت.

 


١٢:٠٢ - شنبه ٣١ ارديبهشت ١٤٠١    /    عدد : ٣١٩١    /    تعداد نمایش : ١٦٤٧


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج





اطلاعیه ها (بایگانی)
رویدادهای آینده (ادامه...)