جایگاه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در رتبه بندی جهانی ISC ۲۰۲۳ اعلام شد
ازكشور ايران در مجموع ۶۹ دانشگاه(وزارت علوم و وزارت بهداشت) در رتبه بندي ISC 2023 قرار گرفتهاند كه از بين اين ۶۹ دانشگاه، ۱۱ دانشگاه صنعتي ميباشد، از جمله دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته. همچنين این دانشگاه در شاخص آموزش دربين دانشگاههاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در جايگاه دوم و در بين دانشگاههاي وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشكي و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در جايگاه هفتم قرارگرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، رئیس ISC اظهار داشت: رتبهبندی جهانی ISC (ISC World University Rankings) یکی از نظامهای رتبهبندی است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۸ توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری ISC با هدف ارزیابی دانشگاههای کشور و نیز کشورهای اسلامی در سطح جهان صورت گرفته است. در رتبهبندی جهانی ISC ۲۰۲۳ تعداد ۲۵۵۵ دانشگاه از ۱۱۴ کشور و ۶ قاره جهان حضور دارند که سهم جمهوری اسلامی ایران ۶۹ دانشگاه میباشد.
دکتر سید احمد فاضل زاده افزود: موسسه استنادی و پایش علم فناوری جهان اسلام (ISC) به منظور رتبهبندی دانشگاههای جهان در معیارهای خود، مهمترین مأموریت دانشگاهها که عبارتند از پژوهش (با وزن ۶۰ درصد)، آموزش (با وزن ۱۰ درصد)، فعالیتهای بینالمللی (با وزن ۱۵ درصد) و فناوری و نوآوری (با وزن ۱۵ درصد) را در نظر میگیرد و بر این اساس دانشگاهها را مورد سنجش و ارزیابی قرار میدهد.
وی ادامه داد: دانشگاههایی مورد بررسی قرار میگیرند که حداقل ۸۵۰ مدرک در سالهای ۲۰۱۹لغایت ۲۰۲۱ در پایگاه Web Of Science (WOS)به ثبت رسانیده باشند. اطلاعات این رتبهبندی از پایگاههای اطلاعاتی USPTO، WOS، InCites گردآوری شده است.
شایان ذکر است؛ رتبهبندی دانشگاههای جهان توسط ISC بدون خوداظهاری دانشگاهها انجام میشود و بر این اساس، پایگاه داده معتبری طی ۵ سال رتبهبندی دانشگاههای جهان در این سازمان شکل گرفته است که منبع موثقی جهت سیاستگذاریهای پژوهشی و ترسیم نقشه راه، جهت هدایت دانشگاههای ایران و سایرکشورهای اسلامی به سمت دانشگاههای تراز جهانی میباشد.