چاپ        ارسال به دوست

در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه دستاوردها و چشم‌انداز دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر تشریح و بررسی شد


در نشستی که با حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه برگزار شد، دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، هدف اصلی این جلسه را تقویت تعامل و تبادل نظر میان اعضای هیئت علمی و هیئت‌رئیسه عنوان کرد و بر ضرورت ایجاد و توسعه درآمدهای اختصاصی برای دانشگاه تأکید نمود.


دکتر محبی همچنین از دریافت مجوزهای لازم برای احداث فاز برق نیروگاه خورشیدی در اراضی دانشگاه با مشارکت بخش خصوصی، توسط هیئت امنای دانشگاه، خبر داد. این پروژه گامی مهم در مسیر توسعه پایدار و بهره‌وری انرژی برای دانشگاه به شمار می‌رود.


در ادامه دکتر احسان سلیمانی نسب، رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، گزارشی جامع از فعالیت‌های دانشکده ارائه کرد.


وی گفت: دانشکده شامل سه گروه آموزشی با رشته‌ها و گرایش‌های مختلف است و در حال حاضر پذیرش دانشجو در دو رشته-گرایش مقطع دکتری و ۹ رشته-گرایش مقطع کارشناسی ارشد انجام می‌شود. به گفته وی، این دانشکده بیشترین تعداد دانشجو را در دانشگاه جذب کرده است.


دکتر سلیمانی نسب همچنین به فعالیت‌های پژوهشی و زیرساخت‌های دانشکده اشاره و تصریح کرد: دانشکده دارای ۲۰ عضو هیئت علمی تمام وقت و پنج آزمایشگاه فعال است.

وی خبر از اخذ مجوز آزمایشگاه هوش مصنوعی خبرداد واعلام کرد: آزمایشگاه هوش مصنوعی اخیراً مجوز فعالیت خود را دریافت کرده و آزمایشگاه امواج میلیمتری نیز در حال راه‌اندازی است.


وی افزود: اعضای هیئت علمی دانشکده در انتشار یافته‌های علمی و اجرای طرح‌های پژوهشی فعالیت گسترده‌ای دارند و همکاری‌های تحقیقاتی با دانشگاه‌های معتبر اروپایی از افتخارات این دانشکده است. وی همچنین از کسب عنوان هیئت علمی نمونه کشوری و چاپ دو مقاله در مجلات زیرمجموعه Nature به‌عنوان دستاوردهای قابل‌توجه این دانشکده یاد کرد.


در ادامه، دکتر سلیمانی نسب به برنامه‌های آینده دانشکده اشاره و تأکید کرد: برگزاری نخستین کنفرانس ملی دوقلوی دیجیتال و آینده‌پژوهشی، تجهیز آزمایشگاه‌ها به ابزارهای پیشرفته، جذب هیئت علمی جدید در زمینه‌های الکترونیک دیجیتال، الکترونیک قدرت و بیوالکتریک، و اخذ مجوز برای راه‌اندازی رشته‌ها و گرایش‌های جدید در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد، از برنامه‌های مهم دانشکده در آینده خواهند بود.


در پایان جلسه، دکتر حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، از زحمات اعضای هیئت علمی تشکر کرد.

 وی بر اهمیت پویایی علمی، برگزاری سمینارها و کارگاه‌های تخصصی، و نقش مؤثر اعضای هیئت علمی در تحقق اهداف دانشگاه تأکید کرد.

دکتر محبی همچنین از راه‌اندازی آزمایشگاه هوش مصنوعی استقبال و حمایت خود را از این طرح اعلام کرد.


این جلسه فرصت ارزشمندی برای مرور دستاوردهای گذشته و تبیین مسیرهای پیشرفت آینده دانشگاه فراهم کرد.



 

 


١٣:٤١ - چهارشنبه ٢٧ فروردين ١٤٠٤    /    عدد : ٥٢٢٤    /    تعداد نمایش : ٣٨٤


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج