چاپ        ارسال به دوست

رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی؛

گسترش ارتباط باصنعت و عملی شدن تفاهم نامه های بین المللی را در دستور کار داریم


رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی در آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: گسترش ارتباط باصنعت و عملی شدن تفاهم نامه های بین المللی را در دستور کار داریم.

دکتر هادی بیت الهی افتخارات و دستاوردهای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته را حاصل تلاش و همدلی اساتید و دانشجویان و یاوران علمی عنوان کرد و بین المللی سازی فعالیت ها را مهم خواند.


وی به نیروهای انسانی متخصص و تجهیزات آزمایشگاهی در پژوهشگاه و دانشگاه اشاره  و خاطر نشان کرد: توانایی و ظرفیت اعضای هیات علمی برای همکاری با صنایع بسیار زیاد است.

دکتر بیت الهی با تشکر از هیئت رئیسه و هیئت امنای دانشگاه، بر رویت پذیری فعالیت های دانشگاه در سطح بین المللی تاکید کرد.


وی از استادان و دانشجویان و همکاران حوزه پژوهشی به طور ویزه تقدیر  و بر توسعه ارتباط با صنعت صحه گذاشت.


دکتر بیت الهی در ادامه با ارائه گزارشی به بیان گوشه ای از دستاوردهای یک سال گذشته پرداخت.


به گفته رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی تعداد پژوهشگران پراستناد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به نسبت تعداد اعضای هیات علمی از سایر دانشگاه ها بالاتر است ضمن اینکه سرانه انتشار مقالات اعضای هیات علمی این دانشگاه با حدود 2.8 مقاله نیز بالاتر از میانگین کشوری است.

دکتر بیت الهی با اشاره به کسب عنوان پژوهشگر برتر کشوری و قرارگرفتن نام 2 عضو هیات علمی در زمره دانشمندان پراستناد یک درصد دنیا و 6 عضو هیات علمی در لیست دانشمندان پراستناد 2 درصد گفت:در یک سال گذشته نام دانشگاه در فهرست دانشگاه های پراستناد برتر جهان به استناد ESI قرا رگرفت و ارتقا رتبه دانشگاه در شاخص نیچر ایندکس نیز اتفاق افتاد.

وی افزود: انتخاب سه طرح ارتباط با صنعت دانشگاه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور و انتخاب طرح دانشجوی دانشگاه به عنوان محصول برتر دانشجویی در جشنواره فارمکس 2022 از دیگر دستاوردهای دانشگاه است.


دکتر بیت الهی تعداد طرح های پژوهشی داخلی را 51 و طرحهای خارج از موسسه را 29 طرح در یک سال اخیر اعلام کرد ضمن آنکه در این مدت 4 کتاب از سوی اعضای هیات علمی تالیف و یک اختراع نیز در پایگاه ثبت اختراعات امریکا به ثبت رسید.

وی تعداد تفاهم نامه های بین المللی منعقد شده را 4 فقره برشمرد و با اشاره به انعقاد یک قرارداد طرح پژوهشی بین المللی افزود: در یک سال گذشته 14 سخنرانی بین المللی، 3 کارگاه مشترک بین المللی و یک نشست تخصصی با حضور متخصصان بین المللی نیز برگزار شد.




٢٠:٤١ - سه شنبه ٢١ آذر ١٤٠٢    /    عدد : ٤٤٥١    /    تعداد نمایش : ١١٢٦


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




اطلاعیه ها (بایگانی)
رویدادهای آینده (ادامه...)